23. maart 2019
De laatste wedstrijd van het seizoen is aangebroken in Winterberg, Duitsland. Voor mij altijd een beetje thuis wedstrijd omdat maar 4 uurtjes van huis is. De wedstrijdpiste vindt ik altijd wel fijn omdat het een beetje vergelijk baar is met de indoorbanen in Nederland. Ik had niet hele goeie kwalificatie runs waardoor ik een 12de tijd had na de kwalificatie, maar daardoor mocht ik wel in de finales starten. Maar door een valpartij is het onderste gedeelte was ik al snel klaar.

09. maart 2019
De laatste PGS World Cup staat alweer op het programma in Scuol, Zwitserland. De dagen ervoor hebben we kunnen trainen en ook om aan de sneeuwcondities te wennen. De wedstrijd begon goed met een goeie en ook snelle eerste run maar alle tijden zaten dicht bij elkaar dus de tweede run moest sneller voor die finale plek. Helaas ging ik 3 gates voor het einde door de vlag heen waardoor ik werd gediskwalificeerd en dat was niet hoe ik me PGS seizoen wou afsluiten.

04. februari 2019
Het WK ging niet zoals ik had gehoopt met hele moeilijk sneeuwcondities. Maar op de reuzenslalom toch nog een 12de plek gepakt en slalom de snelste tijd neergezet in de tweede run. Toch nog goed gevoel overgehouden van het WK in Park City, Utah.

19. januari 2019
Het was tijd voor de volgende PGS wedstrijd en hoopte natuurlijk me gevoel en vorm van de eerste 2 wedstrijden door te zetten. Ik had ook geluksnummer 1 dus had een goeie en clean course om te beginnen. Me eerste run was goed maar kon sneller maar de tweede run ging helaas helemaal niet zoals ik wou en verloor daardoor zoveel tijd dat ik uiteindelijk 22ste ben geworden.

08. januari 2019
Mijn favoriete wedstrijd staat weer op het programma in Bad Gastein waar de eerste PSL wedstrijd van dit seizoen is en ik de laatste 2 jaar podiumplekken heb weten te behalen. Ik begon de wedstrijd met nummer 10 en zoals de afgelopen jaren is het een goede en harde piste. Mijn runs gingen alleen niet zoals ik had gewild en eindigde de wedstrijd met een 15de plaats.

15. december 2018
Na een goeie kwalificatie ben ik weer door naar de finale als 8ste, Jammer genoeg een foutje en de wedstrijd geƫindigd als 10de. De eerste 2 world cups zitten erop en ben super blij met deze start van het seizoen met een 9de en 10de plek, de beste resultaten op de PGS!

13. december 2018
Na een geweldige eerste run was ik de snelste op mijn course! De tweede run was goed en stabiel. Ik ging als 5de naar de finale! Goeie manier om het seizoen te beginnen :) Uiteindelijk de wedstrijd geƫindigd met een 9de plek mijn beste prestatie ooit op de PGS.

12. december 2018
World Cup seizoen gaat eindelijk weer beginnen met de eerste in Carezza Dolomieten met bib nummer 9!!

22. maart 2018
Na de olympische spelen heb ik ervoor gekozen om NIET in Turkije te starten. Hierdoor had ik drie dagen langer thuis en kon ik bijkomen van de jetlag en weer fit worden voor de laatste twee wedstrijden. De laatste PGS van seizoen 2016/2017 was in Scuol, een nieuwe piste voor de World Cup. De piste was een redelijk vlakke maar lange piste. De slalom stond ook niet heel moeilijk maar toch was ik een beetje zenuwachtig. Tijdens het verkennen begon het te sneeuwen en werd het zicht minder. Alsnog...

24. februari 2018
Twee weken geleden mocht ik eindelijk naar Korea vliegen. Ik was hersteld van mijn griep en klaar om te gaan! De eerste paar dagen was het voor mij belangrijk dat ik wende aan het tijdsverschil, dit was 7,5 uur! Ook was er een mogelijkheid om door het Olympisch dorp heen te lopen en te kijken naar andere atleten van TeamNL. Een paar dagen later was het tijd voor de eerste trainingen. Tijdens de trainingen voelde het goed en ging ook best hard. Ik merkte dat mijn board een beetje gek ging doen,...

Meer weergeven