Aanloop naar de Olympische spelen

Na Rogla ben ik naar huis gereden om een paar dagen later het vliegtuig in te stappen naar Bulgarije. 

Thuis aangekomen werd ik verkouden en voelde ik mij niet super. Toch het vliegtuig in naar Bulgarije om te kijken of ik fit genoeg was om te World Cups te starten. Na een paar dagen op bed ging het een stuk beter maar jammer genoeg niet goed genoeg om te starten. Ik heb gekeken naar de wedstrijden, dit was voor een keer wel leuk om het vanaf deze kant te bekijken maar het racen blijft natuurlijk het leukste!

 

Na Bulgarije kon ik mij eindelijk klaar maken voor de Olympische spelen. Eerst ging ik nog een week trainen in Oostenrijk. Deze trainingen gingen onwijs goed en ik heb nog stappen kunnen maken die mij sneller maken. Ik voel mij goed en het voelt fijn om weer om op mijn snowboard te staan.

 

Dinsdag avond ben ik naar Korea gevlogen. Er stond een lange vlucht op het programma maar gelukkig is mijn vader mee om mee te praten. Aangekomen in Korea werd ik hartelijk verwelkomt door TeamNL! Ik kreeg nog uitleg over de komende dagen en werd begeleid naar mijn slaapkamer. Ik was aardig moe dus ging eigenlijk gelijk slapen. De eerste twee dagen ben ik nog vrij en kan ik wennen aan het tijdsverschil dat maar liefst 7:30 uur is! 

 

Natuurlijk ben ik super enthousiast over TeamNL! Iedereen doet het stuk voor stuk super en wil iedereen feliciteren met hun prachtige prestaties! Volgen jullie de Olympische spelen?

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Dominique van Acker (donderdag, 15 februari 2018 08:50)

    Heel veel succes en geniet vooral van de ervaringen! ������

  • #2

    Christian Zorge (vrijdag, 16 februari 2018 21:44)

    Hey Mich. Geniet er vooral van....en je weet het hè...in NL heb je genoeg fans die je volgen.... Maar vooral genieten van het moment.