Vanuit Rogla naar de spelen

Afgelopen weekend heb ik wedstrijden gehad in Rogla, Slovenië. Dit is niet mijn lievelingspiste maar namijn 3e plaats was ik enthousiast om te starten. 

 

De eerste wedstrijd dag, was mijn eerste run niet zo goed. Ik was niet tevreden, ik had wat fouten inkwam uiteindelijk op de 13e plek in mijn course. De tweede run had ik niets te verliezen, ik had een hele sterke run maar net niet genoeg voor de finales. Ik baalde enorm dat ik fouten had in mijn eerste run, hoort erbij en morgen weer een dag. 

De dag erna was de piste wat harder inmijn trainer had de slalom gestoken, dit was in mijn voordeel. Ik had een hele sterke run en ging hard. Op het stijle stuk, liep ik iets voor op mijn tegenstander Natalia Soboleva. Op mijn frontside hing ik iets te veel waardoor ik viel. Hierdoor verloor ik te veel tijd om nog een tweede run te krijgen. 

Na de wedstrijd ging ik kijken hoe andere het deden vergeleken met mij tot het stuk waar ik viel. Hier kwam uit dat ik echt wel bij de wereldtop zit. Ik zat binnen de top 10, dit gaf mij een goed gevoel! Na de wedstrijd ben ik naar huis gereden, dinsdag vlieg naar Bulgarije om daar nog wedstrijden te doen. 

 

Vandaag heb ik goed nieuws gekregen, IK MAG NAAR DE OLYMPISCHE SPELEN!! Na een goede wedstrijd in Bad Gastein, was het vrijwel al zeker maar vandaag was het officieel!

 

Iedereen bedankt voor het steunen en geloven in mij!

Reactie schrijven

Commentaren: 0