Weer naar huis

Na bijna een maand in Amerika, is het tijd om weer naar huis te gaan. 

 

Mijn laatste trainingsweek was vroeg, ik had drie dagen achter elkaar training om 6 uur. Net als de vorige keer had ik een super mooie zonsopgang, de hele lucht werd knal rood! De pistes waren iets zachter door de vers gevallen sneeuw maar dat maakte de training uitdagender. Af en toe naar binnen om op te warmen en dan snel weer trainen. 


Mijn reuzenslalom techniek is de afgelopen flink verbeterd! Ik merk vooruitgang tijdens het snowboarden en mijn tijden worden ook steeds beter. De laatste dagen hadden wij ook slalom op het programma, dit was wel even wennen na veel reuzenslalom! Na twee runs was ik weer ingekomen en voelde ik mij goed! 


Na de laatste training, snel alles inpakken en met de auto naar Denver. Hier bleef ik nog vier dagen voordat mijn vlucht naar huis was. In deze dagen heb ik genoten van de stad, ik heb mij heerlijk vermaakt! Niet alleen in de stad maar ook zeker op de piste!


Moren is het tijd om naar huis te gaan en over een week stap ik weet in de auto richting Italië! 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Jacqueline (zondag, 26 november 2017 08:58)

    En nu op naar een kwalificatie voor PyeongChang. Veel succes!