Trainingsweek in Copper

De tweede trainingsweek zit erop!

 

Afgelopen week heb ik twee dagen slalom getraind en twee dagen reuzenslalom. In het begin was het heel erg wennen om weer op een slalom board te staan. De eerste slalom dag was ik niet heel tevreden over hoe ik snowboarden. De tweede dag stond ik weer met vertrouwen op mijn slalom board. Deze dag ging het ook veel beter, ook al was de slalom minder prettig. 

De andere dagen was het weer tijd voor reuzenslalom. Ik had een hele late trainingssessie, om half 2 begon ik pas. Ondanks de late sessie was de piste nog perfect! Mijn training ging de eerste dag super goed! Ik was net zo snel als mijn teamgenoot en het voelde goed hoe ik naar beneden kwam. Richard was ook erg tevreden over mijn runs en hij kijkt er naar uit om mij te zien racen! De tweede reuzenslalom dag was het weer wat minder, het was moeilijk om diepte te zien. Deze training ging ook weer erg goed, ik had het gevoel van de dag ervoor nog en dat zorgde ervoor dat ik zin had in de training.

 

Na de trainingen gingen ik met het team uiteten, even het huis uit en even gezellig en lekker eten. Vandaag heb ik een rustdag voordat de laatste trainingen beginnen!

Reactie schrijven

Commentaren: 0