Copper Mountain

De eerste trainingsweek zit er al weer op in Amerika.


Deze week heb ik alleen maar reuzenslalom getraind. De sneeuw op Copper Mountain is heel anders dan in de Alpen. Dit was de eerste erg wennen maar nu vind ik het heel lekker snowboarden. 

De trainingen gaan goed, het voelt goed en vertrouwd om op een reuzenslalom board te staan! 

Op woensdag hadden wij een vroege sessie, 6.15 beginnen met de training. Toen ik de lift omhoog nam was het nog donker. Na een tijdje kwam de zon op en had ik een geweldig uitzicht! Ookal was het koud kon ik genieten van het uitzicht. 

De andere dagen had ik een latere training meestal was het 11 uur dat ik begon. Doordat ik later training had, zaten er soms al sporen van andere mensen die voor ons trainden. Af en toe was het lastig maar het waren zeker goede traininen! 


Na 5 dagen trainen had ik twee dagen vrij. Zaterdag had ik niet heel veel gedaan, rondom het huis geweest en fysiek wat oefeningen gedaan. Op zondag ging ik met het team naar Denver om daar een Football wedstrijd te bekijken. Ik had onwijs goede kaarten en kon de wedstrijd en spelers goed bekijken! 


Maandag is het slalom tijd! 


Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Petra (dinsdag, 14 november 2017 07:38)

    Wat leuk om je zo te volgen! Liefs en groetjes X