Trainingsweek Mölltaler gletsjer

Afgelopen twee weken heb ik getraind op de Mölltaler gletsjer. Doordat het de eerste week slecht weer was, heb ik maar twee dagen op de sneeuw kunnen staan. Tijdens de trainingen was het zicht niet zo goed maar ik had het gevoel dat ik mijn techniek en snelheid onder controle had. Dit maakte het alsnog een geslaagde trainingsdag. 

 

Na zondag rust te hebben, was er mooi weer opkomst om de rest van de week goed te kunnen trainen. Zondag heb ik een stuk gewandeld samen met Patrizia, wij kwamen uit bij een kleine waterval met een super uitzicht!

 

Mijn laatste trainingsweek was het weer perfect! Maar niet alleen het weer was perfect, de trainingen en de pistes konden ook niet beter! 

Ik ben heel positief over hoe de trainingen zijn gegaan en heb zin om nog meer te trainen! Richard, mijn trainer,  was zeer tevreden over wat ik liet zien op de sneeuw!

 

Deze week heb ik een weekje rust, geen sneeuwtrainingen maar wel fysieke trainingen! 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0