Training Papendal

Na een heerlijke week vakantie was het weer tijd om te trainen.

 

Maandag begon ik weer met mijn fysieke trainingen op Papendal. Op Papendal richt ik mij op het sterker worden zodat ik de trainingen in het buitenland kan volhouden. Elke dag is anders op Papendal, de ene dag train ik mijn benen en de andere dag mijn armen. Het is belangrijk dat mijn hele lichaam sterk en fit is!

 

Tijdens mijn trainingen voel ik mij steeds sterker worden en merk dat ik steeds meer gewicht aan kan! Ik ben klaar voor de aankomende trainingen en blijf hard werken en trainen om nog fitter te worden!

 

Na een week hard trainen, is het tijd om mijn tas in te pakken.

Maandag 18 september rij ik richting Oostenrijk om daar 5 weken te trainen. De eerste week zal ik in Molltaler verblijven en ook trainen, de weken erna krijg ik nog te horen waar ik train!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Hilde Katrine Engeli (maandag, 18 september 2017 23:03)

    Gooooooo Little One!!