Vakantie

Voordat het winter seizoen echt begint ga ik nog een weekje lekker naar Italië. Even ontspannen en genieten van de zon en het lekkere eten.

 

Op 2 september ben ik richting het Gardameer gereden met mijn nieuwe auto. En wat rijdt de Auris lekker, het is geen straf om in deze auto te rijden!

Ik verblijf op een camping in Toscolano, dit zit dichtbij het Gardameer en de camping heeft ook een zwembad. De eerste dagen heb ik vooral genoten van de zon. Op mijn handdoek liggen, bij het meer of het zwembad. 

Woensdag ben ik een stukje gaan rijden en gestopt bij het dorpje Limone. De naam zegt het al een beetje, dit dorp staat in het teken van citroenen en alles waar een citroen in zit. Na een wandeling door het steile dorpstraatje ging ik terug naar de auto en reed ik verder naar Riva del Garda. Riva is een dorp dat ligt in de Dolomieten, Trentino. Hier draait alles om sport, je kan hier heel goed mountainbiken en wielrennen. Je kan hier ook een lekkere wandeling maken. In Riva heb ik wat gegeten en genoten van het uitzicht.

Voor donderdag was er minder weer voorspelt maar toen ik wakker werd viel alles mee! Ik heb tot een uur of 5 bij het zwembad gelegen in de brandende zon. Ik hoorde de onweer al aankomen dus snel mijn spullen ingepakt en terug naar de tent. Toen ik in de tent zat begon het heel hard te regen en kreeg een klein riviertje voor mijn tent, dit hield gelukkig al snel op.

Vrijdag is mijn laatste dag en dan ga ik naar het dorp hiernaast, Maderno. 

 

Of hebben jullie nog een goude tip?

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0