Week 2 in Saas Fee

Na een weekend fysieke training en rust was het weer tijd om de sneeuw op te gaan!

 

Deze week staat in het thema van Reuzenslalom. Ik ben enthousiast om weer op mijn snowboard te gaan staan en te trainen. 

Mijn trainer Richard zet de slalom voor mij en mijn team klaar terwijl ik  begin aan mijn warming up. Vorige week had ik een goed gevoel over mijn techniek. Deze week wil ik verder met mijn techniek in combinatie met snelheid.

 

Maandag was jammer genoeg de piste gesloten vanwege het warme weer en door veel regen.

Dinsdag en Woensdag heb ik goed kunnen trainen. Ik krijg de techniek steeds beter onder de knie en mijn snelheid ook. Ik ben tevreden over mijn runs en Richard ook!

Het is altijd fijn om van je trainer te horen dat je aandachtspunten beter gaan. 

 

Donderdag en vrijdag zou ik ook nog gaan trainen alleen was het de afgelopen dagen onwijs warm en regenachtig. Voor donderdag was onweer voorspeld en voor vrijdag heel veel regen. Ik heb besloten om eerder naar huis te gaan rijden. 

 

Donderdagochtend heb ik mijn auto ingepakt en ben ik gaan rijden. Na 10 uur rijden was ik eindelijk thuis, nu een weekend uitrusten en daarna weer trainen!

Reactie schrijven

Commentaren: 0