Saas Fee

Het seizoen is begonnen!!

 

Op zondag 20 augustus ben ik naar Saas Fee in Zwitserland gereden. Hier beginnen mijn sneeuw trainingen weer ter voorbereiding op de Olympische Spelen. De afgelopen dagen heb ik goed kunnen trainen. De omstandigheden waren goed, harde sneeuw, uitdagende slalom en een zonnetje.

 

Richard, mijn trainer, zette elke dag een slalom voor mij en mijn team neer. In de tussentijd ging ik een warming up doen, een paar rondjes inrijden en mijn spieren soepel maken. Daarna was het tijd om te knallen door de slalom.

 

Ik heb een erg goed gevoel over de afgelopen dagen. Ik heb mijn techniek weer kunnen verbeteren en daardoor ga ik ook sneller. Ik merk dat ik fit ben, ik kan de trainingen volhouden en heb bijna geen verzuring in mijn benen. De eerste dag was dat wel anders, dan moet ik wennen aan de hoogte en het snowboarden in de echte sneeuw.

 

Het weekend ben ik vrij, geen sneeuwtraining dus. Natuurlijk ga wel naar de fitness voor mijn fysieke trainingen.


Reactie schrijven

Commentaren: 0