Team

 

Snowboardteam

 

                                                             

 

Sinds 2016 train ik mee met Boardstars. Dit team is opgericht door Richard Pickl, een echte Oostenrijker. Richard woont in Ramsau, waar hij zijn eigen pension runt, dit is ook mijn thuisbasis in Oostenrijk. In de winter wordt er veel getraind in de buurt van Ramsau, denk aan Schladming, Reiteralm en natuurlijk Ramsau. In het voorjaar wordt er vooral getraind op Kaprun, hier is het hele jaar door sneeuw te vinden.

Boardstars is een samengesteld team, met verschillende nationaliteiten. Ik train met Aj en Ryan (Amerikanen), Ina (Oostenrijkse), Patrizia (Zwiterse), Ekatarina (Russin). Ondanks Ina, Patrizia en Ekatarina mijn concurenten zijn kunnen wij prettig trainen en hebben wij het gezellig.

 

 

 

                                                                

 

 

Sinds 2009 zit ik al aangesloten bij de NskiV. In de jeugd zat ik altijd in de belofte, dit hield in dat je talent had en een mogelijkheid om door te stromen naar de Nationale Selectie. 

De NskiV helpt mij om mijn doel te bereiken, zij bieden mij trainingen zowel fysiek als in de sneeuw. Omdat ik de enige in het Alpine Snowboard selectie zit heb ik geen bondscoach maar ben ik aangesloten bij Boardstars. 

Fysiek train ik op Papendal in Arnhem, hier wordt ik getraind door Robert Walsch. Robert is een Ier en heeft veel ervaring met fysieke trainingen. Tijdens de trainingen ben ik samen met iedere atleet, die in de Nationale selectie zit van de NskiV.

Inloggen
Michelle Dekker - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!