Sponsors

 

Als Topsporter ben je natuurlijk altijd opzoek naar sponsoren. Zou jij mij willen sponsoren, jou logo op mijn board en website? Stuur dan een E-mail naar: info@michelledekker.nl

 

Twijfel je nog, bekijk dit filmpje!

https://www.youtube.com/watch?v=d3oZrvwt5ss


 

XCENT ondersteunt gemeenten, provincies en andere overheidsinstellingen bij hun bedrijfsvoering. Daarnaast zijn we actief in de profitsector. Samen met de opdrachtgever analyseren we specifieke personele en organisatorische behoeften. De wensen van de klant staan altijd centraal.

 

Diensten van XCENT

We vullen tijdelijke capaciteitstekorten aan, begeleiden en ondersteunen veranderingsprocessen, adviseren in visie en strategie en implementeren operationele oplossingen. Wij bieden ook een compleet pakket outsourcingoplossingen voor onder andere de personeels- en salarisadministratie.

 

Het draait om mensen

Bij XCENT draai het om mensen. Wij hechten veel waarde aan ontwikkeling van kennis en talenten. Behalve in onze eigen professionals investeren we ook in jonge sporters die de top willen bereiken. Sporters hebben talent, een enorm doorzettingsvermogen en een ijzeren discipline nodig. Kortom zij zijn, net als de XCENT-professionals: mensen met karakter!

 

Lees meer op www.xent.nl

 

                                                                 

 

 

 

 

 

 

 

 


kantenklaresite.gif

Kant en Klare Site is de sponser van mijn website. Kant en Klare Site is een uniek websitebedrijf die websites maakt voor zelfstandige ondernemers en het MKB tegen erg scherpe prijzen. Zij zorgen ervoor dat u een website krijgt die eruit ziet zoals u wilt, en het belangrijkste: heel goedkoop en zelf heel makkelijk bij te houden. Er zit een gemakkelijke beheeromgeving bij die ervoor zorgt dat iedereen de website zelf kan bijhouden, zonder een webmaster. Heeft u nieuws voor op uw site, binnen een minuut zet u het er zelf op! Al de informatie die op mijn website staat, heb ik er zelf opgezet, ook alle foto's. Ik ben geen computernurd en het enige wat nodig is, is wat ervaring met Microsoft Word. Het is voor mij natuurlijk helemaal makkelijk dat ik de site zelf bij kan houden, want zit ik nu in het buitenland of thuis, mijn site kan overal met veel gemak worden bijgewerkt. Ik ben dan ook erg blij met mijn site! Voor meer informatie over Kant en Klare Site, ga naar de website: www.kantenklaresite.nl.

Inloggen
Michelle Dekker - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!